Blog

Jacky White is Back by AstroTV.nl

Een aantal jaren vertoef ik regelmatig in Spanje en geef daar retraites aan een vaste groep uit een ver land. Daarom is het helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de retraites. Maar ik ben wel regelmatig bereikbaar telefonisch bij astro tv als medium en kunt u mij live spreken over al…
Lees meer

Jacky White kent de Costa Blanca op haar duimpje

Dit jaar heb ik de plaats Calpe uitgezocht waar de mooiste relax villa’s in deze streek zijn te vinden.  In 2022 gaat Jacky voor de mensen die van landschap, lekker eten , wandelen en fietsen houden. Uiteraard krijg je een eigen kamer met badkamer, privé zwembad en een goed gesprek Je kan en mag uiteraard…
Lees meer

Thuis werken in Spanje het is mogelijk zonder veel gedoe

Jij kunt werken in rust en wij regelen de rest. U wordt volledig ontzorgt De missie van villa white is dat jij even in een beter klimaat kan werken De thuis situatie kan invloed hebben op jou werk prestaties, resultaat en kan stress en spanningen veroorzaken . Het kan zijn dat je moe bent of…
Lees meer

“Van uitgeblust naar uitgerust” schrijft een gast uit Villa White.

De recensies liegen er niet om want het was amazing de gehele week.

Het retraite pakket ALL inclusive is echt een must om mee te maken.

Een andere gast in Villa White sprak “Er wordt fantastisch gekookt", ik reis veel  voor mijn werk maar het diner bereid door chef-kok Marianne, die was ingevlogen uit ons Holland , de setting, de keuze, de smaak , dat vind ik nergens anders”

De zon ,de kamer met eigen badkamer, het terras , de vogels, het wandelen,

een powerbad, de massages elke dag beschikbaar, voetreflex, persoonlijke gesprekken en even slapen als jij dat wilt, het was er allemaal.

En elke Villa White gast werd persoonlijk opgehaald door onze privé chauffeur. Een aardige man, welbespraakt en klein beetje humor uit enthousiasme.

Ja dat is de exclusieve service van Jacky White en haar team want goodwill en de mens persoonlijk rust en vrede in ons hart terug te brengen daar is Jacky goed in.

“Als een bad en uitslapen niet meer helpt”, dan bent u bij ons in Villa White in de juiste handen.

Laat alles van het drukke leven los en je moet niks meer, geniet,  kom weer tot jezelf en er word 24 uur per dag voor u gezorgd, want “Alle Tijd” voor jou is nu de juiste tijd om in Villa White te mogen komen, zijn en te ervaren.

De volgende retraite, daar kunt u ook bij zijn.

Twijfel niet en vertrouw op een hele goede week.
Word weer blij van jezelf en maak een nieuwe start.

Er volgt na aanmelding een intake gesprek of dit voor u de juiste keuze is en wat u wenst en verwacht.

Jacky White

Language